Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan? Het antwoord ligt in het feit dat metrotegels op twee verschillende manieren worden geproduceerd om te voldoen aan de specificaties die de verschillende gebruikers van het gebouw nodig hebben. Bij het kopen van metrotegels in Parijs of Londen, moet men begrijpen dat de specifieke constructiemethoden van elk van deze metrosystemen verantwoordelijk zijn voor de kenmerken van de materialen die bij de productie worden gebruikt. Deze korte schets geeft een algemeen beeld van de samenstelling van het Parijse metrosysteem en de technieken die worden gebruikt om de cementproducten te vervaardigen voor gebruik in het Londense metrosysteem.

Als eerste stap om de samenstelling van de tegelmaterialen te begrijpen, is het belangrijk op te merken dat de belangrijkste ingrediënten die in de constructie worden gebruikt steenzout, zand, kalksteen, krijt en water zijn. Steenzouten zijn voornamelijk samengesteld uit calciumcarbonaat en zijn een veel voorkomend bestanddeel van veel betonproducten. Zand is een fijne kwaliteit calciumcarbonaat en heeft als bijkomend voordeel dat er tijdens de verbranding geen giftige gassen vrijkomen metro tegels hornbach. Deze twee hoofdingrediënten vormen samen een glad en afgerond aggregaat dat vervolgens tot blokvorm wordt gevormd door lijm aan te brengen. Houtskool wordt ook toegevoegd om de oppervlaktestructuur van het metroproduct te verbeteren.

Bij het vervaardigen van een metrotegel in Parijs of Londen zal ook cement worden aangebracht. Bouwcement is het meest gebruikte product voor deze toepassing, omdat het de nodige hardheid en textuur aan het eindproduct geeft. Door de juiste ingrediënten te combineren en lijm aan te brengen, kan een metrotegel in Parijs of Londen worden geproduceerd volgens de normen van elk groot bouwproject.

Klik hier voor meer informatie: Retrotegels