Hoe u het beste kogelboekje kiest

Hoe u het beste kogelboekje kiest

Bent u op zoek naar het beste bullet-dagboek? Dan ben je naar de juiste plek gekomen! Dit artikel breekt snel de verschillende bullet journaling notebooks om uw stijl het beste bij uw stijl te passen, ongeacht artistiek, minimaal of overal in -t-tussen. Hier gaat:

Ik ben een visuele persoon. Ik hou van foto’s, video en iets anders dat mijn wereld in zijn natuurlijke staat vastlegt. Dus de beste bullet-tijdschriften voor mij zijn degenen die een fotografische component aan hen hebben. Als je geen manier hebt om regelmatig foto’s van je levensgebeurtenissen en avonturen te maken, dan werken bulletjournalen waarschijnlijk niet voor jou, ook al zien ze er thuis geweldig uit op elk bureau.

Geef je de voorkeur aan het rasterdotype op bullet journaling?

U kunt eenvoudig doen met een van de vele gratis afdrukbare rasterpapieren die op veel computersites worden gevonden. Als je iets unieks wilt, kun je altijd een paar hoogwaardige bullet-tijdschriften van het internet downloaden en afdrukken. Of, je zou jezelf een van die fancy pocket-dagboektype Diaries kunnen krijgen (die je ook kunt afdrukken) of een nieuw tijdschrift voor je maken. Hoe dan ook, u kunt de beste bullet-tijdschriften vinden door uw opties voor rasterdotpapieren te bekijken.

Geeft u de voorkeur aan een traditionele gebonden notebook of een digitaal formaat? Als je erover nadenkt, zijn de beste bullet-tijdschriften die ik allemaal heb gezien digitaal. U kunt maximaal vierentwintigduizend pagina’s opslaan in één bestand in een digitaal dagboek. Digitale bestanden zoals deze kunnen eenvoudig worden gemaild of opgeslagen op uw computer, zodat u overal toegang hebt.

Wat is je favoriete manier om je dagboek te dragen? De traditionele Pocket Diary en Pen-combinatie zijn nog steeds het populairst. Maar sommige mensen geven de voorkeur aan een andere vorm van sluiting. Veel mensen geven er de voorkeur aan om een pennenlus te gebruiken omdat het handiger is dan het gebruik van een envelop.

De traditionele stijl van een bullet-journaal bevat een lederen hoes met rasterpagina’s die erop worden afgedrukt. De meeste mensen geven de voorkeur aan de zwarte kleurpotloden om te schrijven. Als u van plan bent veel van schrijven te doen, stel ik aan dat u investeert in sommige hoogwaardige pennen. Een geweldige optie zou een OMEN-pen-lus zijn die een ritssluiting omvat, zodat je pennen op zijn plaats blijven en je zult ze niet verliezen. U kunt ook andere soorten sluitingen vinden, maar de twee die ik in dit artikel heb genoemd, zijn het populairst.

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/