Hoe om ether te kopen met ideaal

Hoe om ether te kopen met ideaal

Als je op zoek bent naar plaatsen om ether te kopen met ideaal, heb je geluk. Ideaal is een van de meer succesvolle e-book-resellers op het web en heeft veel goede dingen om het aan te bevelen. Het biedt een terugbetaling als u niet tevreden bent, wat een groot pluspunt is en het is snel en eenvoudig te gebruiken. In dit artikel leer je hoe je ether kunt kopen met ideaal.

Voordat u daadwerkelijk begint met het kopen met iDEAL, wilt u de gratis asterisk-versie downloaden. Deze versie is niet echt bedoeld voor marketing, maar als een praktijk om u te helpen bekend met het e-book. Het laat je de wateren testen voordat je Ether met een ideaal koopt en ziet waar het hele proces is.

Het Asterisk-programma is beschikbaar op Bitbucket en kan hier worden gedownload.

Zodra u de Asterisk hebt gedownload en geïnstalleerd, moet u zich aanmelden en een kort registratieproces doorlopen. Dit zou niet erg lang moeten duren, en daarna ben je klaar om te testen met je e-boek. Het enige dat u hoeft te doen is een kopie van het boek downloaden en deze openen in het standaard E-Book Reader-programma. U moet een pagina met een hyperlink zien voor open. Klik dat en je wordt naar je e-boek gebracht!

De volgende stap omvat het feitelijk om uw account te testen om ervoor te zorgen dat het werkt. Hiertoe moet u naar uw account gaan en op mijn account klikken. Dit brengt u naar uw financiële sectie, waar u uw inkomsten en verkoop zult zien. Als u Ether met Ideaal wilt kopen, is dit gedeelte ongelooflijk belangrijk, dus betaal de aandacht.

U kunt geen cheques in het verkoopgedeelte schrijven en het inkomstengedeelte toont alleen de laatste drie maanden van gegevens.

Vervolgens moet u naar uw downloads gaan en op uw e-books klikken. Kijk naar het Downloads-gebied en dan moet je naar het gedeelte kijken voor je e-books. Dit gedeelte moet de downloadtelling laten zien, evenals de datum waarop het is geüpload. Als de datum ouder is dan de vermelde datum, moet u teruggaan naar het gebied Downloads en de datum controleren. Hoe meer recenter de downloaddatum, hoe hoger uw kansen zijn om mensen te krijgen om uw nieuwe e-book te downloaden!

Dat is alles wat er is! Soort van. Er is nog een laatste ding dat je moet doen, maar ziek zeggen dat je dat hebt gedaan als je dat hebt gedaan … je bent ingesteld! Dat is echt alles wat er is om dit snel te kopen hoe je e-book kunt kopen! Volg deze stappen en je had geen probleem moeten hebben met het verdienen van geld met het ideaal.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl