Bitcoins-portemonnee kopen

Bitcoins-portemonnee kopen

Bitcoinmeester.nl Een portemonnee is een entiteit, technologisch medium, software of een service die de privé- en openbare sleutels voor cryptografische transacties opslaat. Vaker wel dan niet, komt samen met de privésleutel de bijbehorende openbare sleutel.

Dit verwijst naar het vermogen van de gebruiker om informatie te versleutelen of te ondertekenen met deze sleutel. De private key is niet toegankelijk voor het grote publiek, terwijl de public key voor iedereen zichtbaar is. Als zodanig zijn er talrijke coderingslagen die de veiligheid en privacy van uw transacties garanderen.

Als u nu uw bitcoins-portemonnee wilt gebruiken voor offline aankopen of transacties, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet het handelaarsaccount dat u gaat gebruiken, zijn aangesloten bij een bekende gerenommeerde serviceprovider, aangezien dit het voor u gemakkelijker zal maken om uw lokale valuta om te zetten in bitcoins. De serviceprovider moet een band hebben met een verscheidenheid aan financiële instellingen, variërend van banken tot betalingsverwerkers zoals PayPal enz. om uw aankoop / verkoop te vergemakkelijken.

Zodra uw transactie is voltooid en het geld de aangegeven bestemming bereikt, wordt uw account gecrediteerd voor de verkoop.

Een andere factor waarmee u rekening moet houden wanneer u bitcoins wilt verkopen, zijn de beschikbare beurzen. Aangezien dit nog een relatief nieuw concept is, zijn er zeer weinig uitwisselingen bekend, aangezien slechts een paar individuen dit als een hobby hebben aangenomen, laat staan als een ruilmiddel. Desalniettemin zijn er een paar bekende uitwisselingen zoals Bitstamp, dynia, Itbit en zelfs Ubitquip, maar deze diensten zijn nog vrij nieuw en hun aantal betekent niet noodzakelijk dat ze de beste voor jou zijn. U moet daarom rondkijken voor de beste tarieven en de meest populaire keuzes uit de beschikbare portemonnees.

Als je eenmaal een specifieke uitwisseling hebt gekozen en een geschikte portemonnee hebt geselecteerd, is het tijd om een betalingsmethode te selecteren. Als u niet veel geld heeft om over te boeken, dan is de beste optie voor u een bankoverschrijving. Er zijn veel providers die deze service op een veel grotere schaal aanbieden dan andere, dus u zou iets geschikts moeten kunnen vinden. Zelfs als u kleine bedragen naar kopers stuurt, is het nog steeds goedkoper dan bitcoins te moeten kopen en een andere portemonnee te gebruiken.

Als je wat geld wilt sparen voor de toekomst, dan kun je overwegen om bitcoins te kopen en deze op te slaan in offline uitwisselingen.

Op deze manier kunt u genieten van de voordelen van de deflatie, zonder dat u lang hoeft te wachten voordat u wat geld terugkrijgt. Hoewel dit misschien een slecht idee lijkt wanneer u voor het eerst bitcoin koopt, is het niet zo erg als u misschien denkt. Mocht je bijvoorbeeld bij brand je spaargeld kwijtraken, dan kan de overheid het geld nog wel terugkrijgen, al kan dat wel even duren. Het belangrijkste voordeel van dit soort opslag is dat u profiteert van de voordelen van deflatie, zonder dat u alternatieve valuta hoeft te gebruiken.

Voordat u bitcoins koopt en op uw computer opslaat, kunt u overwegen een van de vele bitpanda-portefeuillediensten op internet te bezoeken. Bij deze bedrijven kunt u de munten tegen een lage prijs kopen en ze op een veilige plaats voor u bewaren, totdat u beslist hoe lang u ze wilt houden. Als u klaar bent om ze te verkopen, kunt u ze voor een hogere prijs verkopen, aangezien er een grote vraag naar is. In feite kunt u meer geld verdienen door ze in virtuele vorm te houden dan wanneer u ze rechtstreeks van een koper zou verkopen.

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester